Felicia, puunimuuni, gurkis, Skinnari

Alltså ÅH vilken underbar dag det har varit idag, jag är helt ordlös, säger man så? Är fylld med så mycket energi och allt möjligt efter att ha spenderat hela dagen (7 timmar typ) med Felicia! 

När jag satt på bussen till Norrtälje kan jag direkt säga att jag var SÅ NERVÖS, för att träffa Felicia, gå på möte och ja... jag vet inte! Efter mötet kom det fram personer som jag kände när jag var liten, eller de jobbade med min bror. Läskigt att de kommer ihåg mig när jag inte kommer ihåg dom haha!
Haha måste bara berätta förresten, när jag väntade på att de skulle hämta mig från stationen skulle jag gå på toa och kissa, asså jag DOG vad äckligt det luktade inne på toan på station i norrtälje.. ett tips till alla, kissa (eller bajsa för den delen) inte på toaletterna på norrtäljes station! Jag stod hukad över toasitsen för jag ville inte nudda toalettringen asså hahaha DÅ är det illa!
 
Efter mötet satt vi på ett fik, åt lite mat, pratade om allt från livet till hur nervösa vi är inför att föda barn... hahaha ja herregud! Sedan tog vi en promenad runt Norrtälje och gick sedan in på espresso house och fikade lite till, tjocka som få! Närå.. men ÅH vad jag inte ville åka hem, var tråkigt att säga hejdå, dagen gick så himla fort! Men tiden går fort när man har kul! Har skrattat så jag nästan kissat på mig! 
 
Felicia och jag är så lika märkte jag idag också, vi tycker typ samma om allting och ja, det är alltid kul när man hittar en sådan person tycker jag ! Som ni redan vet betyder Felicia jätte mycket för mig och jag kommer hälsa på henne snart igen, det är en sak som är säker! Jag känner mig så trygg med henne, vi har samma humor och kan verkligen prata om allting, det är så himla skönt! Vi delar många lika åsikter och jag tycker bara att vi är väldigt lika!
 
Felicia är helt underbar och har hjälpt mig så mycket, jag är så tacksam över att ha henne i mitt liv, att hon orkar svara på alla mina tusen sms när jag är ledsen eller när jag är så glad över något, hon finns liksom alltid där oavsett vad det är (haha chickt det rimmade ;) ) ! Jag finner inga ord för att visa min tacksamhet till henne och ja... hon vet i princip allt om mig, och jag kan säga att jag vet att hon aldrig kommer använda något utav det för att såra mig, som andra människor gjort. Hon är en sån person som helt enkelt aldrig skulle göra det, hon vill alla väl och det ger mig inspiration! Jag ser upp till Felicia otroligt mycket, hon är en sådan människa och vän som jag vill vara. Jag är alltid glad när jag är med henne och när ett sms trillar in kan jag inte låta bli att le.. för jag kan inte förstå att hon faktiskt är min vän, en av mina bästa vänner, och det är en helt underbar känsla! Att veta att det finns någon som man kan lita på, som aldrig medvetet skulle såra en, alltså det är GULDVÄRT! Jag tar det framför en pojkvän ALLA dar i veckan! Felicia är bäst, och jag kommer aldrig någonsin lämna hennes sida! Och jag hoppas att hon alltid kommer finnas vid min sida så vi kan bekämpa världens problem tillsammans. <3