arbetsintervju- check!

Hej på er!
Längesen vi hördes! Hur mår ni? 

Med mig är det iallafall bra, jag har varit på mitt livs första arbetsintervju idag och jag var så nervös att jag höll på att kräkas hahah, men jag tycker att det gick väldigt bra och jag får veta under nästa vecka om dom plockar vidare mig till ännu en intervju... Nervös är bara förnamnet! Så jag klev upp rätt tidigt imorse, men somnade tidigt igår då det varit några omtumlande dagar här då min farmor gick bort i onsdags tyvärr. Det var riktigt jobbigt, men det var också väntat. Hon har väldigt sjuk, och nu behöver hon inte lida mer <3 

Idag ska jag bara vara hemma, kom hem för ca 1 timme sedan! Ikväll ska jag och pappa ut och äta middag eller bowla, vi har inte riktigt bestämt oss än. Sedan imorgon ska jag till Norrtälje till min kära barndomsvän Amanda! Hon styr en halloweenfest som jag är bjuden på och det ska bli riktigt roligt! Jag har fixat latex och en massa fakeblod, så det ska bli riktigt roligt ;) Mindre roligt dock att sitta på Norrtäljebussen i 1,5 timme med fakesår i ansiktet HAHA. Tänkte att jag kanske skulle filma min sminkning imorgon och lägga upp här om ni vill? :) Kunde ju vara lite kul! Jag har aldrig någonsin sminkat med latex eller liknande hahah så vi får se hur det går. Har kollat lite på youtube och det verkar vara väldigt lättarbetat men jag tror det svåra är att få det att se realistiskt ut :) Men vi provar oss fram så får det bli som det blir! 

Nu ska jag laga nån mat, är otroligt hungirg... funderar på att kanske laga lite pasta carbonara, herregud vad gott det skulle va! Ska se vad som finns i skåpen här hemma, så hörs vi senare! Puss på er!