Trött, trött och ännu mer trött

hej på er!
Bloggen är vilken inte på topp just nu... förlåt men jag har helt enkelt inte så mycket att skriva om känner jag, har ingen inspiration alls. 
 
Jag har både bra och dåliga nyheter att dela med mig av idag! Vi börjar med det dåliga, och det är att Laganta som jag var och provred förra veckan, inte kommer lånas ut till mig... super tråkigt. Ägaren tyckte jag var duktig och sådär men hon ville ha någon som var äldre och bodde närmare... så det var väldigt tråkigt och jag vart faktiskt ledsen för jag hade hoppats på det. 
Men, allt dåligt kommer med något bra! Brukar man ens säga så...? hahaha iallafall. Jag har pratat mycket med en tjej som heter Noora som har en jätte fin häst som heter Coco Chanel. Vi ska iväg och titta på henne på söndag, jag och Hanna! Ska bli hur kul som helst. Coco är en speciell häst, ni vet en sån där häst som inte är som alla andra, som man får upp ögonen för. Första gången som jag började leta foderhäst såg jag Cocos annons på hästnet och var helt fast! Jag smsade Noora och fick ett svar som var lite typiskt, Coco var nämligen halt och lånades inte ut... så jag sa att hon fick säga till när Coco blev frisk så kunde vi höras då, och att jag skulle hålla tummarna! Då frågade Noora om jag kunde skicka ett mail till henne om mig själv osv, sagt och gjort! Jag skickade iväg ett superlångt mail och hoppades att hon skulle tycka att det lät bra. Dagen efter pratade det i telefon i 45 min om Coco och allt möjligt kring hästmänniskor och sådär! Noora var så otroligt trevlig tyckte jag och det kändes så himla bra! Sedan kollade ju vi på Laganta men vi fick ju inte ta hem henne... så jag hoppas på att allt går bra med Coco och att vi tycker om varandra, hon verkar vara en så underbar häst, med så otroligt mycket personlighet och det finns inget bättre än det hos hästar!
Bild lånad från annonsen!
 
Så på söndag åker vi iväg till södra stockholm för att titta på coco och jag är super nervös och har massa fjärilar i magen inför det. Det ska bli så kul! Jag och Noora har smsat mycket den senaste veckan och som jag sa till henne innan idag är det jätte viktigt för mig och Hanna att man klickar med ägaren också, annars kommer det aldrig fungera. Det som är så kul är att Noora är född samma år som mig, det var lite kul faktiskt! Idag skickade hon massa bilder på Coco och en film när hon va i stallet haha, asså hästen är så himla söt! Längtar tills jag får träffa henne!

Men, nog om hästar nu! I helgen var vi på en innebandymatch med danslaget, vi har börjat vara med på Sirius matcher, det var såååå himla kul! Det bästa är att vi ska göra det fler gånger :D Nu på lördag ska vi till fyrishov igen och heja fram Sirius till ännu en seger! I helgen var matchen tv-sänd och det var så kul, för dom sa någon gång att vi va "sirius cheerleaders"... ;) lite kul ändå! Så det ska min helg bestå av, innebandymatch och åka och kolla på Coco! Sedan ska jag och Hanna fixa hagar i stallet och sedan har vi en visning på måndag, då kan jag tyvärr inte vara med eftersom jag har skola! Det är SJUKT mycket i skolan just nu, super jobbigt och jag känner mig så himla stressad. Nästa vecka har jag prov i kristendomen och jag kan ingenting typ... 
 
Vi stod på rader nere på arenan när dom skulle springa in så sprang dom mellan oss, det var en magisk känsla! Rök, as coolt ljus och stämningen från läktaren var helt otrolig och jag kunde inte sluta le!
 
 
Imorgon är det 100 dagar kvar till studenten och det ska vi fira genom att gå ut! Det blir nog jag, Amanda och vår gamla mentor som inte jobbar på vår skola längre, haha han är as skön. Iallafall, det kommer bli kul! Inte så många i klassen som ska med men det blir kul ändå tror jag :D men hörni, nu ska jag nog sova.. vaknade för en timme sen, då hade jag somnat framför gossip girl och sovit i några timmar haha... bra sophie! Så vi får höras, ska försöka skriva något intressant imorgon, haha. Puss på er!