eat sleap reave repeat

eat.. sleap... reave.... repeat <--- NEJ! eat... sleep... cheer... repeat! <--- JA!
 
Godmorgon finisar, allt bra med er? Jag sitter i skolan och jag och Amanda har precis gjort klart en uppgift, fett effektiva vi var. Vi ska väl sluta snart och då ska jag bege mig mot stallet! :) Ska rida med Amanda idag. Vi ska skritta en bra stund på asfalt sen blir det jobb i ridhuset, mycket skritt och trav, det är det viktiga när man ska bygga kondis. Sen på söndag ska vi rida ut, jag tror det blir intervaller! :) 
 
Dansen igår var underbar! Vi har en så sjukt snygg koreografi, Emma är ju bara fööör bra :D älskar't! Sen var jag även med på fortsättningsgruppens träning, jag hade redan dansat i typ 3-4 timmar, och sen skulle jag vara med på deras uppvärmning och jag DOG kan jag meddela. Fy tusan! Fattar inte hur jag orkade. Sen kollade jag på deras lektion och dansade lite grann jag med, super kul! Dom är så sjukt duktiga :D sen pratade jag med Emma om dansen, hur jag ska göra med DC och så, måste bara säga att hon är så sjukt förstående :D helt underbart. Hon sa att jag skulle göra som jag kände, och jag har nu bestämt mig för att INTE dansa på DC. Jag började på Edge och det är där jag ska sluta, om jag nu någonsin gör det ;) Fick reda på en del roooliga saker som vi kommer göra på Edge i framtiden, skiiit kul! 
 
Men jag får berätta mer om det sen, får inte säga nåt nu. Sen ska vi ha en samlng nu så jag måste gå nu! Puss på er! SÅÅÅ taggad på cheer! Även fått svar från studiefrämjandet igen. Dom ska höra av sig den 10 mars! WIE! Puss!