Härlig dag!

Hej på er!
Idag har det varit en härlig dag! Spenderade dagen i stockholm och var mest med min kusin Anna, vi passade alla barn, shoppade lite på fältöversten och chillade! Åt pizza till lunch och jag orkade inte ens äta halva haha, sedan kommer vi hem (vi hade gäster) och då ba "nu ska vi äta pizza till middag" kände mest, neeeej... hahah aja det gick ner! Var nyss på en liten promenad för att gå bort all äcklig mat och få lite friskluft!

Har även bokat biljetten till Lund nu, åker på fredag wihoo! Tåget från Uppsala går 07:11 sedan byter jag i stockholm. Jag lär behöva gå upp typ 05 hahah, vill alltid åka i tid, kommer vara på station i Uppsala typ 30 min innan tåget går om jag känner mig själv rätt! Sedan har jag 30 min på mig att hitta tåget på stockholm C, jag kommer ju virra bort mig haha, det är så stort. Sist jag skulle åka till Gotland hade jag panik hahaha... Vill ni höra något sjukt? Biljetten skulle kosta typ 625 kronor och då hade jag en kampanjkod för jag har fått ett Sj prio kort. Men alla gånger jag kollat priser osv och skrivit in rabattkoden har biljetten legat på 625 kronor. Sedan registrerade jag mitt SJ-prio kort och DÅ sjönk endast MIN resa (alltså tåget som går 07:11) till 166 kronor?! Asså helt sjukt haha vi köpte den fort som bara den, fatta att jag fick en resa till LUND för 166 kronor, heeelt sjukt så himla bra köp :D Så jag är as glad nuuu, längtar som bara den tills fredag, åååh! 
 
Imorgon ska jag kanske till Norrtälje för att vara med Amanda, min barndomsvän! Men jag är lite tveksam då hon var magsjuk under mellandagarna (det har gått typ 3 dygn sen hon spydde sist så hon smittar inte längre). Men jag är fett rädd att hennes pojkvän ska bära på viruset och att jag får det haha, känns fett ovärt att bli magsjuk om jag ska ner till Lund snart men ah javenne vi får se! Jag har inte varit magsjuk på minst 8 år så det är feeett najs! Har ingen större lust att bli det nu heller haha ;) 
 
Annars vet jag inte vad jag ska göra imorgon, åker jag inte till Norrtälje så är jag väl bara hemma och tar det lugnt, men det är så tråkigt att bara vara hemma haha så vi får se vad som händeeeer! Vill bara att det ska bli fredag nu nu nu! :D 
 
Vi hörs senare, puss!
Att vara moster kan va det bästa som finns... <3
 
REN LYCKA <3