Hoppträning med cotten

Hej på er!!
Hoppas allt är bra med er :) 

Idag var det dags för mig och Cotten att ta det stooora steget och ha en hoppträning! Jag var sjukt nervös haha har inte hoppat på typ 1,5 år, ordentligt då. Jag och Cotten har ju tagit småskutt innan själva men idag stannade vi på en ganska låg höjd, omkring 80cm :) 

Cotten var superduktig, han var jättefin och vi har verkligen hittat varandra bättre nu :) Har ju inte lagt upp nån film sedan provridningen så det ska bli kul och spännande att se vad ni tycker nu :D Det har verkligen hänt myyyycket dessa månader som jag nu har ridit honom.

Som sagt idag hopptränade vi, Cotten var så fin på marken, men vi tjafsade lite och han testade mig idag faktiskt då jag och Anna (hans ägare som jag tränade för) bestämde oss för att jag skulle börja ställa lite mer krav på honom, och det gick hur bra som helst tillslut när jag visade vem som bestämde :) Vi krävde helt enkelt att han skulle komma upp mer i formen och samla ihop sig ännu mer, komma mer in under sig. Han är ju väldigt lång haha och det krävs mycket av både honom om och mig för att han ska komma ihop :) Men vi skötte det bra och både jag, Anna och Cotten var supernöjda efteråt! 
 
Som sagt hoppade vi bara en linje idag, för att jag och Cotten skulle få hoppa in oss lite och lära känna varandra där. Han var superpigg men väldigt snäll vilket var så kul! Vi kom lite nära vissa gånger men han va så snäll och hoppade ändå, fina Cotten! Han är verkligen en helt underbar häst och jag är så glad att jag får möjligheten att rida honom. Mår alltid så bra av att vara i stallet! Men iallafall, han hoppar väldigt fint, Anna (ägaren) har tävlat upp till 110 med honom och jag hoppas att vi också snart ska kunna åka ut och tävla men det blir nog efter sommaren ;) Vi får se om det kanske blir nåt i sommar! Jag måste hinna skaffa grönt kort osv hahaha, inte fixat det än. Men vi kommer isåfall börja med någon pay anf jump eller så :) Sedan måste vi träna myyyycket på hemmaplan, börja ta in små hinder och bommar i vardagstrimmet så att det inte blir helt amazing för honom såfort hinder kommer fram haha! Sedan hoppar ju Anna honom oftare så hoppa får han ju göra ca 1 gång i veckan!

Men jag är så nöjd med Cotten efter idag, verkligen! Han var jättefin på marken och vi jobbade som ett team, bästa känslan som finns. Han är ju så himla känslig så jag lär mig fortfarande nya saker gör varje gång jag rider honom! Hade väldigt kass sits idag hahah så ni kan ju skita i att kolla på min kutrygg och titta på fina Cotten istället! Nej men jag var väldigt nervös haha då blir jag lätt lite för mycket framåtlutad! Men efter att de första sprången var gjorda så släppte det mesta av nervositeten! :) 

Finaste Cotten! Håller på att ladda upp filmen på youtube, tar typ 100 år haha men den är nog snart klar :) Ska länka med filmen från provridningen också haha (tror dock ej att den går att se på telefonen tyvärr pga vissa låtar i den... dumma yt) så får ni se skillnaden :D Det är väldigt stor skillnad faktiskt :) Har valt att inte ha någon musik på denna video dels för att det är rätt jobbigt + kul att höra vad Anna säger sedan finns det ju då en risk för att youtube fuckar ur haha och gör så att man inte kan se videon från mobilen... sjukt konstigt men men :) 

Tycker Anna är en så sjukt bra tränare! Hon är ju utbildad ridlärare så det är så kul att jag kan träna för henne :) Hon är definitivt den bästa jag tränat för någonsin, så det är jätte kul :) Planen är väl att jag kanske ska börja träna lite smått för Jeanna Högberg också typ en gång i månaden eller en gång varannan månad, det är väldigt dyrt att träna för henne haha samt en bit att åka så det blir bara för att någon annan ska få se hur det går och följa våran utveckling :) Men Anna var positivt överraskad idag så det var så kul! :D 

HÄR har ni iallafall filmen från provridningen den 21 december!

HÄR har ni filmen från idag, när vi hoppar :) Vissa filmer är ur fokus och det ber jag om ursäkt för men ni får överleva helt enkelt ;)