Lägesuppdatering

Hej på er!
Oj, de va längesen jag bloggade nu! Jag har inte riktigt någon inspiration till att blogga längre, dels hinner jag inte sen har jag bara inte orkat. 

Coco åkte hem till sina ägare förra veckan, det stämde inte tyvärr. Mellan mig och Coco blev det lite bättre, men vi upptäckte att hennes sadel var ALLDELES för trång, hon fick ont av den. Vilket resulterade i att jag endast kunde tömköra henne, så det var inte så mycket att uppdatera om. Men Coco fick som sagt åka hem och det gjorde väldigt ont i hjärtat, men ägarna var väldigt speciella och det funkade helt enkelt inte... Tyvärr. Jag gick till stallet med ångest varje dag- och så ska det ju inte vara. Jag önskade att jag bara kunde skriva ut allt, men jag vill inte göra det. Det är dels omoget sen är inte jag en person som hänger ut folk. Vi alla gör fel och misstag, det var inte bara hennes ägare som gjorde fel jag hanterade också saker fel när det gäller just den situationen. Men ja, Coco har iallafall åkt hem nu, så jag har i princip ingenting att göra om dagarna! Blev så otroligt tomt utan henne, men det var ändå skönt att slippa allt ansvar, jag var inte riktigt redo för det, vilket jag trodde att jag var. 

Vet ni vad som händer på fredag? JAG TAR STUDENTEN! Asså det är helt sjukt, jag har väntat på denna dagen i så många år, och nu är det bara 5 dagar kvar! Heeelt sjukt vad tiden går fort! Så nu består mitt liv av dans och jobbsökande. Jag har precis mejlat komvux för att gå dit på ett möte, få lite vägledning och hjälp med allt. Min plan är just nu att söka in på komvux för att läsa till lite kurser som inte ingick i mitt program men fattar inte deras hemsida haha så ska dit på ett möte! Såg även att man kan gå hela utbildningar på komvux, vilket jag inte visste. Så det ska jag också prata med dom om, då jag såg att de erbjuder en utbildning som jag är väldigt intresserad utav! Kul :) min plan var ju inte att plugga vidare direkt, då jag är väldigt skoltrött. Men vi får se vad dom säger på mötet :) 

Annars då? Hur är det med er? Med mig är det sådär, jag har haft väldigt mycket ångest på senaste tiden vilket aldrig är kul. Haft några panikångestattacker, usch inte kul alls faktiskt, men jag kämpar på! Det är så mycket som händer nu, skolan (som är en stor trygghet) försvinner, man är på "egen hand" nu på nått sätt. Gymnasiet är ju som en "inledning" till vuxenlivet, enligt mig iallafall. Där förbereder man sig inför det som komma skall, och när man väl ska ta studenten så är man inte riktigt beredd på den stora förändringen som kommer ske i ens liv... Iallafall inte jag haha. Jag och pappa satt och gick igenom hur ekonomin kan se ut för en person som tjänar 25.000kr innan skatt, det var INTE kul att veta hur de såg ut haha. Fy, då räknade jag iofs med att jag bor i egen lägenhet osv men glöm och dröm att jag kan ha häst eller något med en lön på 25 papp, hahah fy! Det är mycket man ska "lära" sig nu, och det handlar inte om matte och hur man böjer olika svenska ord, utan nu är det de riktigt sakerna som man faktiskt har användning utav i livet. Det är DE sakerna man borde få lära sig i skolan, självklart allt annat också men för tusan! Det här är ju jätte viktigt, typ hur man betalar räkningar till exempel haha. Det är inte det lättaste! Ah det är så sjukt mycket att hålla koll på. Sen ska jag planera inför min studentmottagning, hålla koll på vilka som kommer, se till så att alla kan komma hit osv, fixa med biljetter till studentfesten på kvällen, flak, musik.. Ah det är så SJUKT mycket att göra och framför allt betala haha jag är ruinerad... Speciellt efter att jag haft Coco nu.. Men det funkar :D 

Åh vad skönt det var att skriva av sig lite, tänker inte lova att jag ska hålla bloggen igång då jag dels inte har nåt att blogga om sen är jag allmänt stressad hela dagarna över livet och vad jag ska göra i framtiden haha. Inga lätta saker att ta hand om, men det är ändå kul! Tänk att vi i Sverige har så sjukt mycket valmöjligheter på vad vi vill göra med våra liv, om man jämför med andra länder där deras liv redan är bestämda när de växer upp. De blir bortgifta vid 15-års ålder vissa av dom och de får ingen rätt till att säga vad de vill, utan alla bara antar och skiter i vad man vill eller inte. Så egentligen, vad ska man ha ångest för? Om jag ska jobba eller plugga gratis? Asså haha- ironiskt egentligen! Men det blir väl så om man lever i ett land med fler förutsättningar helt enkelt :) 

På hästfronten tänker jag ligga lågt ett tag, jag ska satsa rejält på dansen nu och bli grym, jag känner att dansen ger mig mer glädje just nu, då allt vart väldigt jobbigt med Coco och allt runt omkring henne. Åh vad jag önskar att jag var en riktigt bitch så jag bara kunde skriva ut allt, men icke! Ain't gonna do that! Men jag ville ju skaffa en ny foderhäst nästan direkt, men jag måste bli lite mer psykiskt stabil så jag orkar mer och inte känner att det blir en börda, för då är det ju inte kul! Och det SKA va kul att ha häst :) tyvärr fick jag en dålig första upplevelse av att ha "egen" häst. Så det kommer nog dröja ett tag tills jag skaffar en ny! Sen om jag ska plugga och jobba så finns det inte tid för två hobbyer tyvärr, knappt så att det finns tid för en hobby. Men om jag måste välja just nu mellan hästarna och dansen, så blir det dansen! Jag har ändå ridit i 7 år nu, shit vad länge haha, och känner för ett litet break så hittar jag nog tillbaka till hästarna ganska snart ska ni se ;)

Nu ska jag försöka sova, jag och Martina var ute igår och somnade inte förrän vid 05.30 så är rätt pigg! Men imorgon nalkas mösspåtagning och mys med lärarna i skolan efter lunch:) ska bli kul! Så vi hörs en annan dag, puss på er ! Och vad roligt att ni är så många som kikar in här VARJE dag även fast jag inte bloggat på så länge, ni är bäst :) 














2