Underbar dag!

Åååh idag är en sån dag då jag går på rosa små fluffiga moln!

Dagen började med att jag åkte ut till stallet med Alva, vi hade bestämt oss för att rida ut! Vi broddade på Alvas häst och satte på oss och hästarna varma kläder! Det var så fint väder med sol och klar himmel, en perfekt dag för att rida ut! 
Vi red en liten stund på ängen, travade och galopperade och hade det hur mysigt som helst! Cotten tyckte det var lite extra roligt at galoppera så de var lite svårt att få stopp ;) men han var så himla fin idag! Mjuk i munnen och jämnt stöd i bettet! Min duktiga prins! Börjar hitta knapparna på honom och vi börjar lära känna varandra nu, så kul! Han är ju så sjukt fin!

Sedan red vi lite i skogen, varken jag eller Alva hittar speciellt bra haha men vi lunkade fram, Cotten vart lite frustrerad när vi bara skrittade ;) men det var sååå himla mysigt!! Ååh underbaraste Cotten han gör mig så glad jämnt! <3 

Sedan fick jag skjuts av Alva och hennes pappa till jobbet, började kl 16 och slutade 21! Var en lugn dag så det var skönt :) nu är jag på bussen till Norrtälje (igen haha) och ska träffa min lilla mois, vet inte vad vi ska göra faktiskt! Ut och sladda lite kanske men är rätt trött haha så blir nog inte jätte sent. Imorgon är det lillördag och jag tänkte dricka imorn för sista gången inom några månader! Jag dansar ju cheerdans och vi tävlar den 6e mars (årets första tävling) och eftersom vi är en satsande och seriös förening så dricker vi inte alkohol (de som är över 18 då, de under 18 får självklart inte ens dricka alkohol!!) 2 månader. Så att så är det :) tycker ändå det är rätt bra!

Nu ska jag spara batterier! Puss