Mot mina barndomskompisar!

Hej på er!
Idag har jag och barnen varit och badat på siggefora camping här i Uppsala, asså vattnet var VARMT och jag är världens badkruka annars! Det var helt underbart i vattnet och jag lekte massa med barnen i säkert 1 timme hahah! Sedan när vi kom hem somnade jag och sov i typ 2 timmar? så himla typiskt haha. Åt lite macka och pratade lite med pappa, ska övningsköra till Norrtälje imorgon nämligen för jag ska till mina fina barndomsvänner Amanda och Julia! Vi ska till Gröna Lund på måndag och jag kommer skita ner mig för dom kommer tvinga mig åka typ Jetline hahahaha så läskigt så jag dör, har aldrig åkt den... aja men det ska nog gå bra ;)
 
Jag ska stanna där till på tisdag, sen tar jag bussen hem till Uppsala igen. Ska bli så himla kul att träffa dom igen, mina älskade systrar <3 vi föralltid!
 
Ja, jag har väl inte så mycket mer att säga, ligger och kollar på live-sändningen från Tomorrowland, ni vet vad det är va?! Asså jag döööör jag ska dit nästa år! :D Så sjukligt naaaaajs! Kommer att skriva ett inlägg om det som kommer ut här i veckan, min dröm just nu att åka dit! Tror jag isf åker dit med Felicia :D Men vi hörs, puss!
Mina älsklingar, hahhahaha så fula!