52 dagar kvar till.... STUDENTEN!

Hej på er! Hur mår ni?
Idag har jag varit sönderstressad deluxe.. Började med att jag var i stallet på morgonen, eftersom jag hade sovmorgon! Han dock inte klart i stallet så åkte in till skolan. Idag i skolan pratade vi mestadels om studenten och allt som tillhör, är så otroligt taggad!!! Vi har bestämt namn till alla band som vi ska ha till skivan... undrar vad jag blev! Vi har vår studentskiva den 13e maj så det är en månad kvar, wohoo! sedan när jag slutade tog jag mig ut till stallet igen för att fixa klart allting. In fort som bara den för att byta om och fräscha upp sig litegrann till dansträningen, och idag var det balett som stog på schemat! Det var så OTROLIGT roligt, Emma är så duktig lärare och förklarade superbra! Jag har ju aldrig dansat någon annan danstil förr, förutom cheerdance haha där det är väldigt spända rörelser, det är det ju verkligen inte i balett! Men vi övade jättemycket teknik, på mycket saker som finns i cheerdance också! Känner redan nu hur träningsvärken börjar smyga sig på... Men det var riktigt kul iallafall :) 

På bussen hem diskuterade jag och Emma om klänningar till studenten, naglar och allt möjligt! Trevlig bussresa med trevligt sällskap helt enkelt! Väl hemma åt jag, pratade med folk och kollade på naglar inför studenten samt bokade in mig hos Emma den 4e, så jag kommer va så fin på studenten :D Sedan tog jag en lång dusch och nu sitter jag här, heeelt slut. Hade tänkt att plugga lite men jag är alldeles för trött så det kommer inte gå haha.. Får plugga på imorgon i skolan istället :) 


På fredag ska jag och Amanda till en kompis och fira att det är 50 dagar kvar till studenten, haha vi hittar alla möjliga skäl till att fira allting! Det nalkas helrör och en fantastisk kväll, kommer bli grymt! Men vi hörs , nu ska jag kolla på greys anatomy sen ska jag sova! Natti på er <3